Ентериерно уредување

microsoft-skopje-fitout works 2
Име на проектот: Ентериерно уредување
Клиент: Hi Tech Company
ДИЗАЈН И СУПЕРВИЗИЈА: КЛ Студио
Изведува: Бонор Инженеринг Дооел Скопје
Проект Менаџмент: Avison young
Година: 2022
Место: Бизнис Лимак Центар, Скопје

Останати проекти